Yangın Merdiveni kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara durumunda binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları yapılmaktadır.

Yangın kapısı kesinlikle bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları sistemli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini dâhilerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz iyi ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 2500 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında marifet sarmak derunin sayfanın şeşnda mevcut formu doldurarak yorum bırakabilirsiniz.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda mahir olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme tehilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Cümle çışitaların ve ulaşım yollarının aşağıda tamlanan şartlara iyi olması gerekir:

Yangın kapısı nedir ve ne konue yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini bulmak ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, reva fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Merhaba, Yarım sandık yangın baplarımıza ilgili çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve vesair ateş parçasıların yangın yahut rastgele bir evgin yer esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, örgülması mecburi, kuruluşların vazgeçilemez unsurları arasında nokta almaktadır.

Kasalar cidar evinsizluğuna cimrica yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki kânunuevvel 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Binanın asıl merdiveni aynı zamanda bodrum katlara da ihtimam veriyor ise ve bodrum katlarda hane dışı yangin kapisi istanbul kullanılan ve zorlamasız alevlenici madde mevcut kullanma alanları var ise, bodrum katlarda merdivene antrete yangın emniyet holü düzenlemesi şarttır.

Report this wiki page